Tiamo Seasongifts

Roald Amundsenstraat 56
7825 AV Emmen
   
Chris Engbersen : 06 27017360
Tineke Edelstein : 06 25042288
Monique Eilering : 06 46273227
E-mail : info@tiamo-seasongifts.nl

 

Surelock

Surelock, een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in ‘business crime prevention’, is sinds dit jaar klant bij TiaMo Seasongifts. De kerstpakketten en eindejaarsgeschenken die zij afnemen zijn bedoeld voor medewerkers en relaties.

Ezra Windhorst, eigenaar van Surelock, vertelt waarom er voor TiaMo Seasongifts gekozen is; “Voor de kerstpakketten en eindejaargeschenken zijn wij erg kritisch. Het is een uitdaging om de kwaliteitsuitstraling die wij jaarlijks aan onze klanten willen bieden terug te laten komen in een geschenk. TiaMo Seasongifts begreep deze wens als geen ander en bood daar de perfecte oplossing.”

Ezra vertelt verder; “Tineke en Monique hebben ons perfect bediend, ook al gaat het voor Surelock om een klein aantal. Ondanks dat het niet in 1 keer raak was hebben wij het gevoel nooit lastig te zijn geweest. Het resultaat mag er zijn en wij kijken er erg naar uit de geschenken aan te bieden.”

Word ook tevreden klant van TiaMo Seasongifts en neem direct contact op voor een afspraak.

Surelock helpt in een eenvoudig drie-stappenplan met een snelle en effectieve risicoanalyse van informatiebeveiliging, potentiële datalekken en vatbaarheid voor bedrijfscybercrime. De eigen tijdsinvestering is slechts enkele uren en de organisatie ontvangt binnen enkele dagen een volledig uitgewerkt adviesrapport inclusief praktische aanbevelingen voor verbetering.

Meer informatie is te vinden op www.surelock.nl