Tiamo Seasongifts

Roald Amundsenstraat 56
7825 AV Emmen
   
Chris Engbersen : 06 27017360
Tineke Edelstein : 06 25042288
Monique Eilering : 06 46273227
E-mail : info@tiamo-seasongifts.nl

 

M2 accountants

"Sinds 2008 zijn wij naar alle tevredenheid klant bij TiaMo Seasongifts", vertellen Arjan Freriks en Bastiaan Soepenberg enthousiast. Beide zijn ze eigenaar van M2 accountants én tevreden klant van TiaMo Seasongifts. “Met name de ruime keuze en de persoonlijke benadering van Tineke en Monique spreekt ons erg aan.”

Ieder jaar bestellen ze zo’n 10 kerstpakketten. “Meestal voor onze relaties. Iedere klant is uniek en daarom vinden wij de persoonlijke benadering zo belangrijk. Tineke en Monique denken goed mee bij het samenstellen van de pakketten. Het levert mooiere pakketten op én het maakt het ons een stuk gemakkelijker te kiezen.”

“De kerstpakketten worden dan ook altijd razend enthousiast ontvangen. Ze zagen dat er goed over nagedacht was.”

“Wij zijn nog steeds zeer tevreden over TiaMo Seasongifts en hopen op een langdurige relatie!”

Word ook tevreden klant van TiaMo Seasongifts en neem direct contact op voor een afspraak.

M2 is een klein bedrijf; er werken zeven mensen. Zeven enthousiaste, nuchtere mensen die graag mensen helpen. Want zo zien zij het graag: ze helpen mensen. Uit de grote organisatie, dichter bij de klant en de klant beter bedienen. Dat was het plan bij de start van M2 accountants in 2005. En dat is gelukt. Op financieel gebied werken ze niet op basis van uurtje-factuurtje, maar hebben duidelijke prijsafspraken die langere tijd gelden. Het gevolg is een prettige, langdurige samenwerking.

Ga voor meer informatie over M2 accountants naar de website van M2 accountants.