Kies een persoonlijk kerstpakket op maat

Officieel is het nog zomer , maar wij zijn al druk in de weer voor de winter en hebben de feestdagen al helemaal in ons hoofd zitten. Dus terwijl sommigen van jullie nog aan het nagenieten zijn van de zomervakantie, denken wij aan kerstbomen, kerstliedjes en vooral ook aan kerstpakketten en relatiegeschenken. Want vooral die laatste twee wil je toch op tijd geregeld hebben? Het zal jou toch niet gebeuren dat je vergeet je werknemers te bedanken voor een geweldig jaar of dat je je zakelijke relaties niet even in het zonnetje zet voor een heel mooi 2019. Dus om toch een beetje in de kerstsfeer te komen, nemen wij je mee in wat er komt kijken bij het samenstellen van jouw persoonlijke kerstpakket op maat.

Kerst anno 2019
Ieder jaar zie je dat de kerstafdelingen met spullen om je kerstboom en huis te decoreren groter en uitgebreider worden. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het wel vinden. En is het in de ene winkel niet, dan slaag je vast en zeker wel online. Als je besloten hebt om niet je oude kerstballen van zolder te halen en in je kerstboom te hangen, dan kun je de kersttrends volgen. Maar deze zijn zo breed, dat het nog lastig is om te bepalen voor welke kleuren of materialen je gaat bij de kerstdecoratie.

Rustige kleuren en natuurlijke materialen doen het nog steeds goed. Niet te veel poespas en ‘less is more’. Daarentegen zie je toch ook wel veel bonte thema’s. Hoe gekker hoe beter in combinatie met kerst, heel verrassend, maar ook vrolijk en een keer iets anders.

Je kunt eigenlijk alle kanten op met kerst. En dat zet zich ook door in de kerstpakketten. Er is voldoende keuze voor een kerstcadeau naar wens.

Denk in thema’s
Een kerstpakket krijgen is natuurlijk al een feest, maar ook het geven van een kerstcadeau of relatiegeschenk kan een hele belevenis zijn. Wees creatief en ga voor een kerstgeschenk op maat. Misschien lastig, maar zeker niet onmogelijk. En als je toch een klein beetje hulp wilt, dan kun je denken in thema’s. Een thema dat terugkomt in het gehele kerstpakket. Van producten (food en non food) die bij elkaar horen en passen in dat thema tot verpakkingen die het thema verder uitdragen. Een kerstpakkettenthema zorgt voor één geheel, er is over de samenstelling nagedacht. Leuk om te krijgen en uiteraard ook leuk om te geven.

Top 3 favoriete kerstpakkettenthema’s van 2019
Meesterwerk
2019 is het jaar van Rembrandt en van de Gouden Eeuw. Dit was reden om zijn beroemdste werk ‘De Nachtwacht’ centraal te zetten in dit kerstpakkettenthema. Inspirerende quotes en andere meesterwerken maken dit thema helemaal af. Wil niet iedereen een meesterwerk in huis?

Vitality
Feel Good! Het is belangrijk om een goede balans te hebben tussen lekker en gezond eten en daar draait het om in het kerstpakkettenthema ‘Vitality’. Want wie wil zich nou niet goed voelen?!

2020
2019 was geweldig, maar 2020 wordt nog bijzonderder, fantastischer en indrukwekkender! Laten we aftellen naar een geweldig nieuw jaar en samen proosten in stijl. Ga voor een spetterende en onvergetelijke oudejaarsavond vol glitter & glamour!

Natuurlijk kun je bij TiaMo Seasongifts uit nog veel meer thema’s kiezen. Kom gerust eens langs en bezoek onze showroom in Emmen of ga naar de online shop

Doe goed voor een goed doel
Draag de kerstgedachte uit en denk bij een kerstrelatiegeschenk ook eens aan een goed doel. Naast dat je je gewaardeerde klanten, zakenrelaties of medewerkers wilt bedanken en in het zonnetje wilt zetten, wil je misschien ook wel wat geven aan een stichting of vereniging met een maatschappelijk belang. Hoe mooi is het om dit te combineren?

Kies een kerstcadeau dat namens een goed doel gemaakt is of betrokken is bij een goed doel. Zo krijgen jouw medewerkers en klanten een mooi cadeau en gaat een deel van de opbrengst naar het goede doel. Een win-win situatie! TiaMo Seasongifts heeft bijvoorbeeld kaarsjes in het assortiment waarbij KiKa gesteund wordt.

En als je nu niet gaat voor een kerstpakket dat direct betrokken is bij een goed doel, dan nog gaat er bij TiaMo Seasongifts per verkocht kerstgeschenk een vast bedrag naar het goede doel Stichting MS Research. Bij ons doe je dus eigenlijk altijd goed!

Persoonlijke waardering
Iedereen is op zoek naar een beetje waardering. En wat is het dan mooi dat jij hier ook iets in kunt betekenen naar een ander toe. Waardering voor jouw klanten, maar ook voor die fijne zakenpartners die altijd voor je klaar staan of die medewerkers die helpen de zaak draaiende te houden. En als die waardering nu ook nog eens heel persoonlijk is, dan kan het helemaal niet meer stuk. Geen onpersoonlijke cadeaubon of een standaard kerstkaart, maar een kerstcadeau waar aandacht aan geschonken is. Met aandacht uitgezocht en met aandacht verpakt. Een blijk van waardering dat je er toe doet en die zegt dat je goed bezig bent, dat wil toch iedereen?

Dus kom in actie en sluit het jaar goed af en zorg voor een leuke kerstverrassing. Wedden dat jouw klanten, werknemers en zakelijke relaties jou ook des te meer gaan waarderen. Alleen al om de genomen moeite en energie die je voor hen genomen hebt.

En uiteraard staat TiaMo Seasongifts voor je klaar om je persoonlijk te adviseren en te helpen om jouw waardering een persoonlijke twist te geven.

Geschenk op maat
Iedere ondernemer heeft een ander netwerk en ook een ander budget. Dat zou niets moeten veranderen in de keuze in kerstpakketten en relatiegeschenken, maar helaas is dat nog wel vaak het geval. Je wilt niet vastzitten aan een bepaalde afname, een minimaal  bestedingsbedrag of een basis inhoud van een pakket. Je wilt als ondernemer vrij zijn, ook als het om de keuze van kerstpakketten gaat.

TiaMo Seasongifts denkt dan ook hierin met jou mee.
Of het nu gaat om 1 kerstpakket of 100 relatiegeschenken. Of het nu gaat om een bedrag van € 5,- per kerstgeschenk of een budget van € 5.000,-. Voor alle eisen en wensen kun je bij TiaMo Seasongifts terecht. Wij bieden op maat gemaakte kerstpakketten en relatiegeschenken aan. Deze vraag vanuit de markt, is de kracht van TiaMo Seasongifts. In combinatie met persoonlijke service en duurzaam ondernemen staan wij voor je klaar!

Eén en al beleving
Zien, ruiken en voelen. Wil jij graag weten wat je weggeeft? Dat kunnen wij ons helemaal voorstellen en daarom is dat bij TiaMo Seasongifts ook mogelijk. Kom gerust langs en ervaar het kerstpakket dat jij cadeau wilt doen in het echt.

Je bent van harte welkom in onze showroom in Emmen waar vele van de producten staan en waar we graag samen met jou je wensen bespreken om te komen tot een persoonlijk kerstpakket op maat.

© 2017 - 2020 Tiamo Seasongifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel