Het is 2005. Twee dames, Tineke en Monique, komen op het idee om een bedrijf in kerstpakketten en relatiegeschenken te starten: TiaMo Seasongifts. De dames zetten persoonlijke aandacht en het op maat samenstellen van geschenken centraal, en dat werkt! Wie had ooit durven dromen dat het zo'n succes zou worden. In eerste instantie opereren Tineke en Monique vanuit huis, maar dankzij hun unieke werkwijze blijkt al snel dat ze moeten verhuizen naar een kantoor met showroom. 

TiaMo Seasongifts is over de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Ongekend flexibel en mensen écht blij maken met een persoonlijk geschenk. Maar ondanks dat de dames met veel schik en plezier het bedrijf runnen, wordt het in 2018 tijd voor een nieuwe generatie. Tineke en Monique doen afstand van TiaMo Seasongifts en dragen het stokje aan een nieuwe opvolgster; Chris.

Inmiddels is het 2020 en onze kernwaarden, persoonlijke service en op maat samenstellen, zijn hetzelfde gebleven. Daarbij is er binnen het bedrijf een nieuwe focus gekomen: duurzaamheid. Denk hierbij aan verduurzaming van de bedrijfsprocessen, maar ook aan verduurzaming van de producten in het assortiment. Onze missie is om duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken toegankelijker te maken. Noem ons een idealist, maar daarbij hopen wij natuurlijk dat er in de toekomst  alleen nog maar duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken weggegeven worden. Dat zal tijd nodig hebben, maar het begin is er!

 

© 2017 - 2021 Tiamo Seasongifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel